fbpx
Meer info of reserveren? Bel ons op +32 472 57 79 13

Kom tot rust, kom naar de pluktuin

Als gastvrouw met groene vingers beloof ik jullie, mijn gasten, een fleurig welkom en heerlijk verblijf in vakantiewoning de Pluktuin. Zonder mijn echtgenoot Peter en dochter Louise zou de Pluktuin niet zijn wat hij is, want gast-vrij zijn we met zijn drieën. Het is hier knus en gezellig, en bij elke wisseling van het seizoen word je anders verrast bij het binnenkomen in onze vakantiewoning.

Ons handelsmerk (en onze trots) is natuurlijk onze privétuin met heerlijke plekjes, een bloemenweide, petanquebaan, trampoline en barbecue en sinds kort ook de out-door fitness.

Maar ook binnen heb je veel ruimte om volledig tot rust te komen. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor 6 tot 8 volwassenen. Onze vakantiewoning is voorzien van een tv, radio en centrale verwarming. De keuken is uitgerust met een vaatwasmachine, magnetron en fornuis. Verder heeft de Pluktuin voldoende parkeerruimte, waar je gratis kan parkeren.

Kom je op vakantie met kinderen? Geen probleem, want de Pluktuin is erg kindvriendelijk. We voorzien met plezier een kinderbedje, kinderstoelen, luiertafel en een traphekje.

Share