wow's du gît de vacances Pluktuin

éprouver
s'activer
se retrouver

In vakantiewoning de Pluktuin kan je meer dan logeren. Naast de outdoor-fitness en petanquebaan in de tuin, vind je op deze pagina belevenissen die echte WOWs worden.

Ze kunnen creatief zijn, sportief, grappig en plezant, lekker, ontspannend of zelfs keivermoeiend.

Probeer ze uit en laat me gerust jouw ervaring weten. Ik hoor zo graag jullie beleving, ideeën en tips zodat deze pagina groeit en groeit en groeit …

Pluktuinfietstocht

Doe je graag iets meer actief en hou je van fietsen?

Dan kan je vanuit onze vakantiewoning gemakkelijk een van de vele fietsroutes volgen die in Limburg te vinden zijn. Cultureel en culinair genot gecombineerd met prachtige uitzichten.

Z

uitgetest door Haspengouw per fiets

Limburg anders beleven

Wil je graag een originele uitstap beleven in Limburg?

LimDiscovery gaat met jou op zoek naar leuke, unieke en authentieke activiteiten waar beleving centraal staat. Ontdek de gastvrijheid en de veelzijdigheid die het mooie Limburg te bieden heeft.

Z

aangeboden door Karin Limneos van LimDiscovery

Toeristische toppers met gids

Wil je graag een bezoekje brengen aan enkele toppers in de provincie, zoals de C-mine (Genk), de landcommanderij van Alden Biesen (Bilzen) en het Wijnkasteel van Genoels-Elderen (Riemst)? Laat je dan rondleiden door Ann, die de sites helemaal tot leven brengt. Geanimeerd en met een vleugje humor.

Z

aangeboden door Ann Valvekens

Hygge rondleiding

Een originele  rondleiding door Maastricht met de hygge-beleving  als uitgangspunt. Nieuwsgierig? Geert neemt je als gastvrouw mee in deze unieke belevenis.

Z

aangeboden door Geert Goffin van gast-vrij

Workshop Scraffito Pottery

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Kies dan voor de workshop Scraffito Pottery van Pots For Food en bewerk je eigen bekers in een persoonlijke stijl. Een persoonlijk souvenir gegarandeerd!

Z

aangeboden door Pots for Food

Culinaire thee-belevenis

Hartige en zoete hapjes, scones en thee in een vintage sfeer, dat kan je beleven als je een High Tea at Home boekt. Een bijzonder feestje tijdens je verblijf, zonder poespas of afwas achteraf.

Z

aangeboden door High Tea at Home

Muzikale vertelling

Je wordt graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal en muziek? Boek Koen Snyers dan samen met Sarah Vaesen voor de muzikale vertelling WIJ ZIJN BREEKBAAR. In deze vertelling eert schrijver en tekstperformer Koen het breekbare van het leven met een slingerend verhaal dat aarzelt tussen poëzie en proza. Multi-instrumentaliste Sarah Vaesen schept sfeer en omhelst het verhaal met muziek, zang en woord.

Z

aangeboden door Koen Snyers & Sarah Vaesen (samen KAAi collectief)

Sauna-arrangement

In privésauna Purevy kom je volledig tot rust, weg van alle drukte. Je komt terecht in een wellness-oase waar je wordt ondergedompeld in ontspanning en luxe. Een paar uurtjes genieten van alle faciliteiten en je bent weer klaar om de rest van de dag te trotseren.

Z

aangeboden door privésauna Purevy

Creatieve workshop natuurlijke materialen

Tijdens je verblijf in vakantiewoning de Pluktuin ga je creatief aan de slag met materialen die we zo uit de natuur plukken. Op het einde van deze workshop heb je een uniek bloemstuk met natuurlijke materialen gecreëerd dat je mee naar huis kan nemen.

Z

aangeboden door Jocelyne Vangeel van Creatieve Workshops De Pluktuin

Creatief onderonsje

Kom samen met vriendinnen genieten van een weekendje vol ontspanning en creatief plezier. Tijdens het Creatief Onderonsje ga je zelf aan de slag om de mooiste bloemstukken te maken en krijg je inspiratie van de leerrijke demonstraties.

Z

aangeboden door Jocelyne Vangeel van Creatieve Workshops De Pluktuin

Kom beleven in vakantiewoning de Pluktuin

Avez-vous encore des questions avant de réserver votre séjour? N'hésitez pas à nous contacter.